Τετάρτη, 31 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ έχασαν 2-0 από τις Κόλινς και Κράφτσικ και αποκλείστηκαν από το διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ έχασαν 2-0 από τις Κόλινς και Κράφτσικ και αποκλείστηκαν από το διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-1, 6-3) από τις Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράφτσικ στην πρεμιέρα του διπλού του τένις γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Όντας εξ αρχής το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφεραν να τα… βάλουν με τις Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράφτσικ και “λύγισαν” εύκολα από το πρώτο ματς του διπλού στο τένις γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση στο πρώτο σετ και επέτρεψαν στις Αμερικανίδες να φθάσουν εύκολα στο 1-0 στα σετ, με 6-1 γκέιμ. Στη συνέχεια όμως, Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ έβγαλαν αντίδραση και βρήκαν δύο μπρέικ για το 3-4 στο δεύτερο σετ, αλλά έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Κόλινς και Κράφτσικ, που είναι από τα φαβορί για μετάλλιο, αντέδρασαν αμέσως και με δικό τους μπρέικ “τελείωσαν” το ματς, αφού έφθασαν στο 6-3 και “έκλεισαν” με 2-0 σετ την αναμέτρηση.

Η Ελλάδα έμεινε πλέον μόνο με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ατομικό των ανδρών, χάνοντας τις άλλες τρεις ευκαιρίες της για μία διάκριση στο τένις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις