Site icon NewsIT

Μαρία Σάκκαρη: Με Ίγκα Σβιόντεκ για την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Οστράβα

24.09.2021 | 18:53
Μαρία Σάκκαρη: Με Ίγκα Σβιόντεκ για την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Οστράβα

Sep 8, 2021; Flushing, NY, USA; Maria Sakkari of Greece celebrates after her match against Karolina Pliskova of Czech Republic (not pictured) on day ten of the 2021 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Η Μαρία Σάκκαρη θα παλέψει για την πρόκριση της στον τελικό του τουρνουά της Οστράβα (WTA 500) με αντίπαλο την Ίγκα Σβιόντεκ, No.6 στον κόσμο.

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει δύσκολο έργο στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα, μιας και θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Πολωνή, Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας, η οποία κατέκτησε το περσινό Roland Garros, απέκλεισε με 7-6(5), 6-2 την Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν (Νο.16) στα προημιτελικά.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Σάκκαρη και η Ίγκα Σβιόντεκ έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, τον περασμένο Ιούνιο στα προημιτελικά του Roland Garros, όπου η 26χρονη Ελληνίδα, κόντρα στα προγνωστικά τότε, είχε πάρει επιβλητική νίκη με 6-4, 6-4.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version