Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό στο Wimbledon: «Πολλοί άνθρωποι με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά δεν με νοιάζει»

Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό στο Wimbledon: «Πολλοί άνθρωποι με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά δεν με νοιάζει»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Έμμα Ραντουκάνου και αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon, με την ίδια να υποστηρίζει ότι χρειάζεται πλέον μία… επανεκκίνηση στην καριέρα της.

Στις δηλώσεις της μετά την ήττα από την Ραντουκάνου στο Wimbledon, η Σάκκαρη παραδέχθηκε ότι το επίπεδό της δεν είναι αυτό που θα ήθελε, αλλά τόνισε ότι αδιαφορεί για την κριτική που δέχεται από τον κόσμο.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Προφανώς και δεν ήταν υψηλό το επίπεδό μου. Ήταν πολλά τα αβίαστα λάθη. Νομίζω ότι το επίπεδό μου δεν είναι αρκετά καλό, διότι κάποια πράγματα δεν έχουν δουλευτεί πολύ τους τελευταίους έξι μήνες με όλες τις αλλαγές. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα.

Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, να δουλέψω ξανά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν πολύ δομημένοι, με όλες τις αλλαγές. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσουν τα πράγματα και θα είναι ξανά καλά».

Για το αν σκέφτηκε το πρώτο ματς που είχε παίξε με τη Ραντουκάνου στο US Open: «Δεν θα το έλεγα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Έπαιξε καλά σήμερα και αυτό είναι. Απλά δεν ήταν καλή εμφάνιση από πλευράς μου. Νομίζω ότι ξεκίνησα λίγο νευρικά το ματς, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν κέρδιζα τα δύο πρώτα γκέιμ. Θα ήταν κάτι τεράστιο για εμένα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις