Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη μετά τους αποκλεισμούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη»

Μαρία Σάκκαρη μετά τους αποκλεισμούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε μετά από υπερποσπάθεια τριών ωρών με 2-1 σετ από την Μάρτα Κόστιουκ και αποκλείστηκε από το ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, για να έρθει στη συνέχεια ο αποκλεισμός και στο διπλό των γυναικών με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Οι δύο σερί ήττες οδήγησαν στο τέλος της παρουσίας της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού νωρίτερα είχε αποκλειστεί και στο μικτό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με την ίδια την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να μην κρύβει τα συναισθήματά της. Μετά το τέλος των δύο αγώνων, η Σάκκαρη εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη για να μιλήσει στην ΕΡΤ και δήλωσε στεναχωρημένη, αλλά χαρακτήρισε τρομερή την παρουσία της στο διπλό με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Είναι δύσκολο να το περιγράψω και συγγνώμη που δεν ήρθα μετά τον αγώνα για δηλώσεις στη μεικτή ζώνη, αλλά έπρεπε να κάνω την αποθεραπεία μου και ήμουν πολύ κουρασμένη. Ήταν πολύ δύσκολο, προφανώς ήθελα πολλά παραπάνω από αυτή τη διοργάνωση κι από τον εαυτό μου. Ήλπιζα ότι κάτι καλό θα συνέβαινε αυτή την εβδομάδα. Κουράστηκα, δεν είχα κοιμηθεί καλά χθες το βράδυ γιατί τελείωσα αργά, αλλά αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες. Το ματς ήταν στα χέρια μου. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη».

Για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ: «Γνωριζόμαστε από τόσο μικρές, είμαστε πολύ φίλες κι είναι τρομερό ότι σήμερα παίξαμε στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη Δέσποινα, είμαι χαρούμενη και για τις δυο μας που ήμασταν ομάδα. Ήταν ατυχία που παίξαμε σήμερα, γιατί θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο νωρίς, να είχα κι εγώ περισσότερη ενέργεια μετά από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε άλλη μια τετραετία».

Η Σάκκαρη θα αποχωρήσει πλέον από το Παρίσι για να συνεχίσει το πρόγραμμά της στο τουρ της WTA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις