Κυριακή, 25 Αυγ.
29oC Αθήνα

Μαρινάκης: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια, στο μέλλον θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Μαρινάκης: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια, στο μέλλον θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους με τον Ολυμπιακό»
eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους νέους του Ολυμπιακού μετά τον τελικό στο Διηπειρωτικό U20, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» να συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την προσπάθεια τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που βρέθηκε στο Μαρακανά για να δει από κοντά τον τελικό στο Διηπειρωτικό U20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φλαμένγκο, παρά την ήττα και την στεναχώρια για την ήττα των Πειραιωτών, θέλησε με ομιλία του να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τους στείλει ένα μήνυμα για το αύριο.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, πήγε στα αποδυτήρια και εξέφρασε την πεποίθηση του για το λαμπρό μέλλον που ξημερώνει, αλλά και την απόδοση τους, για την οποία πρέπει να είναι υπερήφανοι.

Παράλληλα ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν κανονικά το μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου παρότι αυτό δεν έγινε, καθώς θεωρεί πως η εμφάνιση τους ήταν αντάξια νικητών.

Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Δε θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια!

Δεν είναι ώρα για δάκρυα ούτε για πανηγύρια. Ειναι ώρα να πάρετε το μάθημα ότι στη ζωή κάποιες απροσεξίες μπορεί να σε κάνουν να μην πάρεις στο τέλος αυτό που σου αξίζει.

Όμως άσχετα από αυτό, εσείς εδώ μπροστά σε 40.000 κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να υποστηρίζει την ομάδα του, σταθήκατε, δώσατε μάχες και θέλω να είστε υπερήφανοι για ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, όπως και εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς.

Σας στηρίζουμε, είστε το μέλλον του Συλλόγου και στο δρόμο σας θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους φορώντας την ερυθρόλευκη. Συγκεντρωνόμαστε όλοι, από αύριο ξανά δουλειά και ξαναλέω.

Δε θέλω να δω σκυμμένα κεφάλια.

Ζήσατε ως Πρωταθλητές Ευρώπης μια απίστευτη εμπειρία σε ένα γήπεδο που ήταν στα όνειρά μας όταν ήμασταν παιδιά! Εμείς θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και όλα τα καλά είναι μπροστά μας.

Υπήρχε ένα μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου το οποίο θα λάβετε κανονικά, διότι εγώ όπως σας είπα σας θεωρώ νικητές!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις