Site icon NewsIT

Μαρινάκης: “Μεγάλη η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Ντέμη, απάτη η σημερινή”

17.10.2015 | 23:44
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, μετά από τον θρίαμβο των “ερυθρόλευκων” επί της ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Βγαίνοντας από το “Γ. Καραϊσκάκης” μετά τη νίκη του Ολυμπαικού επί της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, οι μεγάλες νίκες είναι κόντρα σε μεγάλες ομάδες, η ΑΕΚ σήμερα δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική. Μεγάλη ομάδα, ήταν του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη, που τη διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, δεν είναι μεγάλη ομάδα για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτή που διοικούσαν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό, όταν έχεις αφήσει μια ομάδα να πέσει στη Γ’ Εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι μόνο τζάμπα μάγκας αλλά και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταγράφονται. Έχω να πω το εξής: Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα με πίστη, με πολλή αγάπη στις επιτυχίες. Συνεχίζουνε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται.

Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και πιστεύομε πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς την Τρίτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο. Ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός για μια ακόμα φορά, ήταν σαν παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, ζήτω ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version