Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Μαρινάκης: Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από φόβο και εκβιασμούς! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο της Καλλίπολης και -κατά την έξοδο του- έστειλε το δικό του μήνυμα…

“Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός σήμερα από ένστικτο θα ψηφίσει ο,τι είναι το καλύτερο για την οικογένειά του, για την κοινωνία, για την πατρίδα. Αυτό που είδαμε είναι ότι με φόβο, τρόμο και εκβιασμούς της πλάκας, οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα ψηφίσουν για το καλύτερο. Εύχομαι λοιπόν από αύριο με σκληρή δουλειά θα γίνει μία αλλαγή στη χώρα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο”, δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την έξοδο του από το εκλογικό τμήμα.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε στην συνέχεια: “Όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση” ενώ συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά ενώ όπως τόνισε “δεν πρέπει να φοβόμαστε, ούτε να μας τρομάζει κάτι”.

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε πως “… αν είμαστε σοβαροί και δουλέψουμε σκληρά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε