Site icon NewsIT

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Άνετο πέρασμα από την Μασαλία για τους Παριζιάνους

27.10.2024 | 23:54
Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Άνετο πέρασμα από την Μασαλία για τους Παριζιάνους

Soccer Football - Ligue 1 - Olympique de Marseille v Paris St Germain - Orange Velodrome, Marseille, France - October 27, 2024 Paris St Germain's Joao Neves celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Manon Cruz

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 3-0 εκτός έδρας την Μαρσείγ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Ligue 1, με τους Παριζιάνους να αυξάνουν την διαφορά τους στους 6 πόντους από τους Μασσαλούς.

Το «δώρο» της Νις (νίκησε νωρίτερα τη Μονακό) δεν πήγε…χαμένο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως και η αποβολή του Χαρίτ στο 20′ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Ligue με τη Μαρσέιγ. Οι «πρωτευουσιάνοι» έκαναν «πάρτι» στο «Βερλοντρόμ» το βράδυ της Κυριακής, επιβλήθηκαν με το εμφατικό 3-0 της ομάδας του Ντε Τσέρμπι και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η «σεμνή τελετή» στο ματς του γαλλικού νότου τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε τρία γκολ (το ένα αυτογκόλ) και σε συνδυασμό με την αποβολή του Χαρίτ στο 20ό λεπτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την 7η εφετινή της νίκη και να είναι από σήμερα η μοναδική αήττητη ομάδα στη Ligue 1 (7-2-0).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version