Αθλητικά

Μαρτίνς: “Μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League”

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, αν στα επόμενα ματς εμφανιστεί όπως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί ακόμα να προκριθεί στους “16” του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στο β’ μέρος πιο κοντά ήμασταν στο 1-1 παρά να βάλει ο αντίπαλος γκολ. Ήρθε όμως το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είχαμε την ικανότητα να εμφανίσουμε σε όλο το παιχνίδι αυτό που κάναμε στο β’ μέρος. Εάν μεταφέρουμε και στα επόμενα ματς την εικόνα του β’ μέρους έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω πολύ στις ικανότητες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε την πρόκριση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα