Αθλητικά

Ματαιώθηκαν τα Euro U-17 σε άνδρες και γυναίκες λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός ανάγκασε την UEFA να ματαιώσει ορισμένες από τις διοργανώσεις της σε επίπεδο Νέων.

H εκτελεστική επιτροπή της UEFA, παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 και μετά από διαβούλευση με τις 55 ομοσπονδίες -μέλη της, αποφάσισε τη ματαίωση ή την αναβολή ορισμένων από τις διοργανώσεις Νέων.

Έτσι ματαιώθηκαν τα Euro ανδρών και γυναικών κάτω των 17 ετών. Επίσης για το Euro γυναικών κάτω των 19 ετών, θα διεξαχθεί ένα μίνι προκριματικό τουρνουά τον Απρίλιο του 2021, playoffs τον Ιούνιο και τελική φάση τον Ιούλιο/Αύγουστο στη Λευκορωσία.

Για το Euro ανδρών κάτω των 19 ετών, θα γίνει ένα μίνι προκριματικό τουρνουά τον Μάρτιο του 2021, playoffs τον Μάιο/Ιούνιο  και τελική φάση τον Ιούλιο στη Ρουμανία, όπως έχει προγραμματιστεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα