Site icon NewsIT

Ματίας Αλμέιδα: Είμαστε πολλοί στο ρόστερ, αλλά έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ γι’ αυτό

23.08.2024 | 21:29
Ματίας Αλμέιδα: Είμαστε πολλοί στο ρόστερ, αλλά έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ γι’ αυτό

CONFERENCE LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / AEK - NOA (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Mατίας Αλμέιδα μίλησε για το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία για τη Super League, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον εμφανίζει η απάντηση που έδωσε για το μεγάλο ρόστερ της ομάδας και την κίνηση που έκανε, να μιλήσει με όλους τους παίκτες.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην COSMOTE TV για τις συζητήσεις που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και για το αν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν, ακόμη κι αν δεν παίξουν και τόνισε ότι μετά από αυτή του την κίνηση, έχει ήσυχο το κεφάλι του..

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Ξεκινήσατε στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του ΟΦΗ. Τι είναι αυτό που κρατάτε από την εμφάνιση της ομάδας;

“Μου άρεσαν πολλά πράγματα. Η αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, μου άρεσε η συμπεριφορά, ο τρόπος παιχνιδιού, το γεγονός ότι πετύχαμε τρία γκολ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και ήταν απλώς η αρχή του πρωταθλήματος, έπρεπε να ξεκινήσουμε καλά και το κάναμε”.

Η ΑΕΚ είχε ένταση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά διαχειρίστηκε σωστά και το δεύτερο. Θέλετε να δείτε προοδευτικά την ομάδα σας να έχει ένταση σε μεγαλύτερα διαστήματα των αγώνων;

“Πιστεύω ότι η ένταση, αλλά και ο τρόπος χειρισμού στο δεύτερο ημίχρονο είναι ένα χαρακτηριστικό στυλ που είχαμε κυρίως τον πρώτο χρόνο, αλλά και κατά διαστήματα στον δεύτερο. Σίγουρα, τώρα που δεν έχουμε Ευρώπη κι έχουμε παιχνίδι κάθε εβδομάδα, θα αποκτήσουμε τον ρυθμό που μας αρέσει να βλέπουμε”.

Επόμενος αντίπαλός σας η Λαμία. Πως την αξιολογείτε;

“Έχουν αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές, έχουν ένα σύστημα παιχνιδιού που τους βοηθά. Φαίνεται ότι έχουν νεαρούς ποδοσφαιριστές , με πολλή όρεξη. Το βλέπεις ότι είναι καλά προπονημένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που πάντα ψάχνουμε”.

Έχετε μπροστά σας έναν… πονοκέφαλο. Το ποιοι θα μπουν αποστολή. Μιλήσατε πρόσφατα και δημοσίως για αυτό. Είναι κάτι που το έχετε συζητήσει και με τους ποδοσφαιριστές σας;

“Αυτό το έχουμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Είναι αλήθεια, ότι για να είμαι σίγουρος τους είχα καλέσει και έναν προς έναν ξεχωριστά και τους είχα ρωτήσει αν ήταν διατεθειμένοι να βρίσκονται εδώ. Αν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και σε περίπτωση που μείνουν στον πάγκο ή δεν παίξουν καθόλου.

Πήρα τις απαντήσεις από τον κάθε έναν, οπότε από αυτή την πλευρά είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρω, θα είναι για το καλό της ομάδας. Αλλά είναι αλήθεια, ότι είμαστε πολλοί. Και συμμετέχοντας σε μία διοργάνωση, μέχρι να ξεκινήσει το Κύπελλο, θα περάσει αρκετός χρόνος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version