Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ματσάρα “ναι”, νικητής “όχι” στο Αγρίνιο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

Ναι μεν έγινε καταπληκτικό ματς, αλλά νικητής δεν προέκυψε στο Αγρίνιο! Ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, στη 13η αγωνιστική της Super League.

Tα γκολ θα μπορούσαν να είναι περισσότερα καθώς οι καλές φάσεις ήταν πάρα πολλές καλές στιγμές, ενώ υπήρξαν και πέντε τετ α τετ χαμένα από τον Μπρίτο.
Το παιχνίδι άρχισε με απανωτές ευκαιρίες από τον Ατρόμητο, στις οποίες κατά κύριο λόγο πρωταγωνίστησε ο Ναπολεόνι, ο οποίος στο 17′ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κυριακίδη, πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη. Στο 42′ ο Μαρκόφσκι ζήτησε πέναλτι σε επαφή με τον Κοντοέ και φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή.
Στο 52′ ο Ρουσκουσέδα έβγαλε τη σέντρα, ο Μαρκόφσκι δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, για να την στείλει στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. Στο 56′ και στο 61′ ο Μπρίτο είχε δύο τετ α τετ πριν σκοράρει στο 65′ όταν πήρε την μπάλα κοντά στην σέντρα, ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε ωραία τον Κυριακίδη (0-1).
Αμέσως “απάντησε” ο Παναιτωλικός! Ύστερα από προσπάθεια του Κάπελ και κόντρα, η μπάλα έφθασε στον Βιγιαφάνες, ο οποίος ισοφάρισε.
Οι δύο ομάδες είχαν από ισάριθμες ευκαιρίες πριν από τη λήξη. Ο Ατρόμητος στο 70′ και πάλι με τον Μπρίτο και στο 85′ είχε χαμένο τετ-α-τετ ο Παναιτωλικός, με τον Κάπελ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87′ Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72′ Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78′ Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83′ Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72′ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε