Site icon NewsIT

Μαυροκεφαλίδης: Μακάρι να έρθει ο Ζήσης στην ΑΕΚ

10.04.2016 | 16:23
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κάλεσμα στον Νίκο Ζήση έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη συνέντευξή του, την οποία ανήρτησε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος της τόνισε ότι δύσκολα θα αποχωρήσει από την Ενωση.

Ο Μαυροκεφαλίδης αναφέρθηκε αρχικά στο ΟΑΚΑ: «Εχω ζήσει στο ΟΑΚΑ και ξέρω την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Σου δίνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση, όταν είναι γεμάτο του ΟΑΚΑ».

Ερωτηθείς για τον Μωραϊτη και τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ είπε: «Είναι ένα βήμα παραπάνω σε ταλέντο σε σχέση με τα παιδά της ηλικίας του, αλλά αν δεν δουλέψει και δεν είναι 100% εδώ, δεν θα πετύχει κανένας. Είναι πάρα πολύ καλοί οι δικοί μας μικροί και το αγαπούν πάρα πολύ. Ο Τσαλμπούρης μού φέρνει λίγο στο στιλ».

Για τον Νίκο Ζήση, τόνισε: «Μακάρι να ερχόταν ο Ζήσης, είναι φοβερός, εγκεφαλικός παίκτης. Παίζει τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο».

Επίσης, δεν φεύγει…: «Εχω συμβόλαιο, οπότε δύσκολα θα φύγω».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα και αν ήταν άδικη η στάση του κόσμου απέναντί του: «Ο κύριος Σάκοτα έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα, έχει πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα μαζί της με μίατεράστια ανατροπή. Από τη μία, είναι άδικο, από την άλλη ίσως δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Αυτά είναι αποφάσεις της διοίκησης και θα πρέπει ο κόσμος να μην επηρεάζει».

«Οι δικοί μου στόχοι είναι πάντα οι ψηλότεροι. Ακόμη και από τώρα, μακάρι να το πιστέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε το κάτι παραπάνω» ανέφερε κλείνοντας.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απαντά στις ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ. (Β’ μέρος) #AEKBC #ASKLOUKAS

Posted by ΑΕΚ Basketball Club on Sunday, 10 April 2016

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version