Site icon NewsIT

Μαυροβούνιο – Ελλάδα: Για το 2/2 η εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

30.07.2024 | 09:57
Μαυροβούνιο – Ελλάδα: Για το 2/2 η εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Paris 2024 Olympics - Water Polo - Men's Preliminary Round - Group A - Romania vs Greece - Aquatics Centre, Saint-Denis, France - July 28, 2024. Stylianos Argyropoulos Kanakakis of Greece reacts after scoring a goal. REUTERS/Leah Millis

Η Εθνική πόλο των ανδρών επιστρέφει στη δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Η Εθνική πόλο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, νικώντας άνετα την αδύναμη τη Ρουμανία και θέλει να κάνει το 2/2 απόψε (20:30, ΕΡΤ3, LIVE από το newsit.gr) κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Οι Μαυροβούνιοι αποτελούν πιο δύσκολο αντίπαλο από τους Ρουμάνους, ωστόσο η γαλανόλευκη είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη που θα τη φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά

Η Εθνική πόλο βρίσκεται στον όμιλο μαζί με τις Ιταλία, Κροατία, ΗΠΑ, Μαυροβούνιο και Ρουμανία. Από τις έξι ομάδες, περνούν στα προημιτελικά οι τέσσερις πρώτες ομάδες, οπότε με νίκη η γαλανόλευκη κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Στόχος άλλωστε της ομάδας του Βλάχου είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο για να έχει καλύτερη διασταύρωση στα προημιτελικά. Ιταλία και Κροατία είναι οι βασικοί αντίπαλοι της γαλανόλευκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version