Αθλητικά

Με αυτούς ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και στο… βάθος Λεχ Πόζναν!

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού αύριο (17/09, 20:00), ενώ οι Κρητικοί έμαθαν και τον αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αν προκριθούν επί των Κύπριων.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σίμος, ανακοίνωσε την αποστολή των Κρητικών, που δεν υπολογίζουν τους Τσιλιανίδη, Φερέιρα όπως και τον Βαζ που εγχειρίστηκε σήμερα (16/9) στο γόνατο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague.

Tην αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βας, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέντο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ έμαθε και την αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αν προκιρθεί εις βάρος του Απόλλωνα. Πρόκειται για την πολωνική Λεχ Πόζναν, η οποία με τα γκολ του Πορτογάλου Πέδρο Τίμπα στο 55΄ και των 18χρονων Γιακούμπ Καμίνσκι στο 89΄ και Φιλίπ Μαρτσβίνσκι στο 90΄+3 επικράτησε με 3-0 της Χάμαρμπι στην Στοκχόλμη και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα