Site icon NewsIT

Με Γεωργιάδη στα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ – Διαφορά… με Δώνη

29.04.2013 | 14:49
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, μετά από απόφαση των Βρύζα και Τσιστιακόφ – Η διαφορά στην αποζημίωση με Δώνη καθυστερεί την επισημοποίηση του “διαζυγίου”

Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη έχει αρχίσει στον ΠΑΟΚ, με εντολή Ιβάν Σαββίδη, και στην διοίκηση κατέληξαν στον αντικαταστάτη του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν να αναθέσουν την ομάδα στον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη για να καθοδηγήσει τους παίκτες στα παιχνίδια των πλέι οφ και με το τέλος της διαδικασίας θα αναζητηθεί ένας προπονητής αναγνωρισμένης αξίας.

Όσον αφορά τον Γιώργο Δώνη, παρουσιάζονται δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου και γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η καθυστέρηση στο να κλείσει το θέμα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να δώσει στον Έλληνα τεχνικό 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην σχετική ρήτρα λύσης της συνεργασίας που είχε συμφωνηθεί πρόσφατα σε συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον 43χρονο προπονητή.

Ο Δώνης, όμως, ζητά να εισπράξει και ποσά που αντιστοιχούν σε πριμ για την επίτευξη στόχων -ανάλογα βέβαια με το τι θα πετύχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και στα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα λάβει μέρος το καλοκαίρι- και αυτή η απαίτησή του ανεβάζει το συνολικό ποσό της αποζημίωσης στις 500.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα…

Η αποζημίωση του Δώνη, οι “Κύπριοι” και ο Σάντος

Στέλνουν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Δώνης!

Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Επεισόδιο Βρύζα με οπαδό

Αστέρας λαμπρός στον… τελικό – Ιστορική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Δώνης: Δυνατό χτύπημα για εμάς – Η ευθύνη πάνω μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version