Site icon NewsIT

Με γκολάρες του Μουνιέ ο Παναιτωλικός! Έ(χ)ασε ευκαιρία ο Πανιώνιος – Η βαθμολογία των play out

15.06.2020 | 21:58
Με γκολάρες του Μουνιέ ο Παναιτωλικός! Έ(χ)ασε ευκαιρία ο Πανιώνιος – Η βαθμολογία των play out

Δύο τρομερά γκολ και μια ασίστ του Μουνιέ βοήθησαν τον Παναιτωλικό να πάρει πολύτιμη νίκη  επί της ΑΕΛ (3-0), για τη δεύτερη αγωνιστική των play out της Superleague. Στο 0-0 έμεινε το Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, αποτέλεσμα που κρατά τους “κυανέρυθρους” στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Η βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός ήταν ο… μεγάλος κερδισμένος από τους αγώνες που έγιναν τη Δεύτερα (15.06.2020) για τη 2η αγωνιστική των play out της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μουνιέ, επικράτησε της ΑΕΛ με 3-0.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφτασε έτσι τους 20 βαθμούς (12η θέση) και όχι μόνο ξεπέρασε τη Ξάνθη (13η με 18 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο) αλλά απομακρύνθηκε και από τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό).

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 3-0

Ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε να κάνει πολύ γρήγορα αναγκαστική αλλαγή (9′), λόγω του τραυματισμού του Τζανακάκη. Οι Αγρινιώτες είχαν καλύτερη εικόνα από την ΑΕΛ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά τα καρέ του Κρίστινσον. Η κορυφαία φάση του πρώτου 45έπτου πάντως ανήκε στους “βυσσινί” και ήρθε στα… χασομέρια του. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεβιτς ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά, ο Μιχαήλ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, προσπάθησε να σκοράρει, αλλά την έστειλε πάνω στον Φερνάντεθ που μπλόκαρε.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 53′. Ο Μιχαήλ έκανε ολέθριο λάθος ο Μουνιέ του έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Στο 60′ ο ίδιος παίκτης έπιασε γυριστό μονοκόμματο σουτ από δύσκολη θέση κι έστειλε την μπάλα να περάσει για λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μουνιλέ έβγαλε ασίστ στον Ντάουντα, που σκόραρε για μια ακόμα φορά κόντρα στην παλιά του ομάδα, κάνοντας το 2-0 για τους Αγρινιώτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το φινάλε του και έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον… κορυφαίο της βραδιάς, Μουνιέ, που έπιασε εκπληκτικό πλασέ και έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας της ΑΕΛ για το τελικό 3-0.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 0-0

Μόλις στο 8′ ο Πανιώνιος “άγγιξε” το 0-1. Ο Λυμπεράκης δοκίμασε σουτ από τα 25 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια στην πλάτη του Έλληνα πορτιέρε, για να περάσει κόρνερ. Ο Αστέρας Τρίπολης… ισοφάρισε τα δοκάρια στο 17′ με την κοντινή κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ, ενώ στο 35′ είδε τους φιλοξενούμενους να κάνουν αναγκαστική αλλαγή τον Εμμανουηλίδη. Το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους ήταν εντυπωσιακό, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης “πάτησε” καλά και στην επανάληψη, αλλά ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το “τρίποντο” στο 90′. Ο Μακσίμοβιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Γρίβας προσπάθησε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή αλλά δεν έβαλε καλά το κεφάλι.

Στα ματς του Σαββάτου, θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία, ενώ ο Βόλος επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης που έχει μπει για τα καλά σε μπελάδες.

Η βαθμολογία:

7. Αστέρας Τρίπολης 34

8. Ατρόμητος 33*

9. Λαμία 31

10. Λάρισα 30

11: Βόλος 30

12. Παναιτωλικός 20

13. Ξάνθη 18*

14. Πανιώνιος 15

*Ξάνθη και Ατρόμητος έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 21/6

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 19:15

Ξάνθη – Παναιτωλικός 19:30

Δευτέρα 22/6

ΑΕΛ – Βόλος 19:30

Λαμία – Πανιώνιος 20:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version