Site icon NewsIT

Με Πέλκα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!

02.10.2015 | 15:02
ΦΩΤΟ PAOKFC

ΦΩΤΟ PAOKFC

Oι παραινέσεις για να κληθεί ο Δημήτρης Πέλκας στην Εθνική ποδοσφαίρου, όπως και οι απορίες γιατί απουσίαζε από αυτήν ήταν πολλές... Οι καλές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται και θα ήταν αδιανόητο να απουσίαζε και τώρα από τη "γαλανόλευκη".

Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τους παίκτες που καλούνται για τα παιχνίδια με την Ουγγαρία και τη Β. Ιρλανδία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται κάποια στιγμή να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξή τους από την αρχή της σεζόν. Είναι μεγάλη μου τιμή που κλήθηκα στην Εθνική. Είναι μια εξέλιξη που μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα. Βρίσκομαι στην αρχή και πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια για να γίνω καλύτερος και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας κλήθηκε λοιπόν, ενώ ο κόουτς άφησε εκτός τους Φετφατζίδη, Νίνη.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version