Σάββατο, 31 Αυγ.
27oC Αθήνα

Με πέντε απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με πέντε απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό, μετρώντας ωστόσο πολλές απουσίες.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague την Κυριακή (7/6) στην Τούμπα, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, αλλά με τον Αμπέλ Φερέιρα να μετράει πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός των “ασπρόμαυρων” δεν υπολογίζει για το ματς τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής. Την Παρασκευή (05.06) ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Αρχικά είχαμε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, στη συνέχεια στις στατικές φάσεις και τα στημένα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά.

Το Σάββατο (06.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις