Site icon NewsIT

Με… πένθος και άνεση ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό!

07.09.2016 | 20:01
ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosbc_official/

ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosbc_official/

Ο Ολυμπιακός "ξεμούδιασε" κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, νικώντας τον στο Μέτσοβο με 84-49, στο πρώτο του φιλικό της σεζόν. Τρομερή άμυνα για τους Πειραιώτες στο δεύτερο μέρος. Με πένθος στις φανέλες τους οι “ερυθρόλευκοι”, λόγω του χαμού της γυναίκας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωνάννας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε για πρώτη φορά φέτος σε αγωνιστική δράση -έστω και σε… φιλικό επίπεδο- νικώντας στο πρώτο του παιχνίδι προετοιμασίας τον Απόλλωνα Πατρών με 84-49.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου φρόντισαν να δώσουν ιδιαίτερο “τόνο” στο ματς, φορώντας πένθος προς τιμήν της εκλιπούσας συζύγου του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας, στον αριστερό τους ώμο. Πριν το τζάμπολ του αγώνα οι δυο ομάδες και ο κόσμος που βρίσκεται στο κλειστό του Μετσόβου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ιωάννας Αγγελοπούλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Αχαιοί ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού το σκορ ήταν 40-35. Με όπλο όμως την εξαιρετική του άμυνα, ο Ολυμπιακός επέτρεψε μόλις 14 πόντους, φτάνοντας τη διαφορά στο +35.

Πρώτο σκόρερ για τους “ερυθρόλευκους” ο Έρικ Γκριν που έβαλε 17 πόντους με 3 τρίποντα. Ακολούθησαν οι Πρίντεζης με 11 και ο Μάντζαρης με 10, έχοντας και 2 τρίποντα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version