Site icon NewsIT

Με το βλέμμα στο Ρίο ο Ναδάλ! “Δεν με προβληματίζει ο Ζίκα”

14.07.2016 | 15:31
ΦΩΤΟ twitter.com/rafaelnadal

ΦΩΤΟ twitter.com/rafaelnadal

Η ανάρρωση του Ράφα Ναδάλ εξελίσσεται ομαλά και αν όλα κυλήσουν βάση σχεδίου, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο γιατρός του Ναδάλ δηλώνει αισιόδοξος, ενώ ο Ισπανός πρωταθλητής τονίζει πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και πρόσθεσε πως δε τον ανησυχεί ο ιό Ζίκα.

“Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η πιθανότητα να μην είμαι στο Ρίο”, δήλωσε με αποφασιστικότητα στα ΜΜΕ της Μαγιόρκα ο Ισπανός, που εξήγησε επίσης πως δεν έχει καμιά ανησυχία για την πόλη του Ρίο, που προβληματίζει αρκετούς αθλητές εξαιτίας του ιού Ζίκα.

“Ήμουν στο Ρίο τον Φεβρουάριο και είχα μια εντελώς φυσιολογική ζωή”, σημείωσε ο Ναδάλ, που είχε αγωνιστεί στο Rio Open νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

“Αν όλα πάνε καλά με την ανάρρωσή του, ο Ράφα θα επιστρέψει στη δράση στο τέλος του μήνα, για να αγωνιστεί στο Rogers Cup (25-31 Ιουλίου), το τελευταίο σημαντικό τουρνουά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, τόνισε ο γιατρός του, Άνχελ Ρουίς Κοτόρο, που παραμένει αισιόδοξος.

“Δουλεύουμε όλοι μαζί για να είναι πανέτοιμος στους Ολυμπιακούς. Είναι δυνατός. Αναρρώνει φυσιολογικά και το πρόγραμμά του είναι εντός του σχεδιασμού μας. Δουλεύει πολύ σκληρά για να αρχίσει να αγωνίζεται καλύτερα και να βρει ρυθμό. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί. Χτύπησε τον καρπό του και αυτό είναι το πιο μπερδεμένο πράγμα που μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή”, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα “As” o Κοτόρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version