Site icon NewsIT

Μεγάλη “ανάσα” για Παναιτωλικό – Εύκολα τον Ηρακλή

20.12.2015 | 19:12
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Οι Αγρινιώτες νίκησαν 2-0 τον “Γηραιό” και... αποχαιρετούν το 2015 σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και σημαντικό πρόβλημα στην τελική πάσα, με τον Ηρακλή να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και να έχει σε πολύ καλή ημέρα τον Περόνε.

 

Η παρουσία όμως του Ουάρντα μεσοεπιθετικά και οι προσπάθειες του Βιγιαφάνες “ανέβασαν” πολύ τους Αγρινιώτες, με τον δεύτερο να αναγκάζει στο 27΄τον Χουάντερσον να διώξει δύσκολα σε κόρνερ με το δυνατό μακρινό του σουτ. Τελικά, το 1-0 ήρθε στο 40′, με τον Ζιαμπάρη να διώχνει με το χέρι πάνω στη γραμμή, αφήνοντας τον Γηραιό με δέκα παίκτες και τον Ουάρντα να ανοίγει το σκορ από τα 11 βήματα και να… δακρύζει!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναιτωλικό, που έφτασε στο 2-0 ,ε τον Μαρκόφσκι (48′), ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα, με τον ίδιο παίκτη να πλασάρει άουτ από πολύ καλό σημείο. Ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού διατηρήθηκε, με τους Αγρινιώτες να πιέζουν ακόμα περισσότερο τους Θεσσαλονικείς και να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες (ο Ουάρντα έκανε.. πάρτι με την άμυνα των φιλοξενούμενων).

Η… χορταστική αυτή αναμέτρηση είχε και μια καλή ευκαιρία από τον Ηρακλή, με την προβολή του Βέλλιου (70′) να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι έτσι πήραν αυτή την εύκολη νίκη, με την οποία έφτασαν τον Ατρόμητο στους 16 βαθμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version