Site icon NewsIT

Μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ! “Κλείδωσε” τα πλέι οφ

14.04.2016 | 16:41
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

"Επεσε" η ποινή του μετά την έφεση που άσκησε. Τελικά, θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και όχι πέντε για τα επεισόδια στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, παραμένει ως έχει η ποινή της έδρας του και το πρόστιμο (πέντε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ).

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

“Απόφαση 32/2016:

“Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές.”

Μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για επιστροφή 2 βαθμών στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης “κλείδωσε” θέση στα πλέι οφ. Δείτε πως διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία μετά από αυτή την εξέλιξη.

Δείτε πως διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία μετά από την απόφαση:

ΑΕΚ 54 – (3 βαθμοί) *

Παναθηναϊκός 52 – (2 βαθμοί)

ΠΑΟΚ 44 – (0 βαθμοί)

Πανιώνιος 44 – (0 βαθμοί)

* Στην ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Ένωση έχει δικαίωμα έφεσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version