Τρίτη, 27 Αυγ.
29oC Αθήνα

Μεντιλίμπαρ μετά το Ολυμπιακός – Athens Kallithea: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Μεντιλίμπαρ μετά το Ολυμπιακός – Athens Kallithea: «Κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea στο Φάληρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε κόντρα στην Athens Kallithea, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα της Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα και με αρκετή τύχη.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι έγιναν τα πάντα. Στην αρχή είμασταν κυρίαρχοι, τους πιέσαμε, ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανάποδο, εκείνοι μας δυσκόλεψαν, μας πίεσαν, ήταν κυρίαρχοι και εν τέλει κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Έσε: «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση είχε αρχίσει να πέφτει πριν το ημίχρονο. Δεν έχει να κάνει ο τραυματισμός του Έσε αλλά το γεγονός ότι μπήκαν δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία μαζί μας, ίσως ναι επηρεαστήκαμε. Κάτι ένιωσε, περιμένουμε τη διάγνωση των γιατρών, δεν έχουμε εικόνα»

Για τον Κάρμο: «Τον θέλαμε πριν την προετοιμασία, δεν τον είχαμε αλλά το παλέψαμε και τον πήραμε πίσω γιατί μας βοήθησε πολύ πέρσι και ελπίζω το ίδιο και φέτος»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις