Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Μεντιλίμπαρ σε παίκτες του Ολυμπιακού: «Άλλα είχαμε σχεδιάσει, αλλά κάναμε»

Μεντιλίμπαρ σε παίκτες του Ολυμπιακού: «Άλλα είχαμε σχεδιάσει, αλλά κάναμε»
eurokinissi

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν εκνευρισμένος από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για την εμφάνιση τους στην «λευκή» ισοπαλία των Πειραιωτών απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League, σε συνδυασμό με την εικόνα των «ερυθρόλευκων» είχε ως αποτέλεσμα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τα… ψάλει στους παίκτες του, για την απόδοση τους στο παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αρκετά νευριασμένος και είχε πολλά παράπονα από την ομάδα του, η οποία δεν μπόρεσε να παίξει στο γήπεδο, ότι είχε δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες στην προπόνηση.

«Αυτή δεν είναι εικόνα που μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα. Άλλα είπαμε, δουλέψαμε και είχαμε σχεδιάσει, άλλα κάναμε» ήταν τα λόγια του Μεντιλίμπαρ προς τους ποδοσφαιριστές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε σε έντονο ύφος και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε στους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να σταματήσουν να κάθονται στις δάφνες του ευρωπαϊκού τροπαίου και να δουλέψουν σκληρά για την συνέχεια.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό, ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετρούσαν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις