Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Μεντβέντεφ – Αλκαράθ 1-3: Με ανατροπή στον τελικό του Wimbledon ο Ισπανός

Μεντβέντεφ – Αλκαράθ 1-3: Με ανατροπή στον τελικό του Wimbledon ο Ισπανός
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε 3-1 σετ (6-7 (7-1), 6-3, 6-4, 6-4) τον Νταντίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στον τελικό ανδρών του Wimbledon. Εκεί ο Ισπανός θα επιδιώξει να διατηρήσει τον τίτλο του, περιμένοντας να μάθει ποιο εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Λορέντζο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει.

Ο Κάρλος Αλκαράθ κέρδισε 3-1 σετ (6-7 (7-1), 6-3, 6-4, 6-4) τον Νταντίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό των δυο αθλητών για το Wimbledon, με τον Ισπανό τενίστα να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο κεντρικό court του Wimbledon, ο Αλκαράθ παρότι βρέθηκε πίσω στα σετ, έκανε την ανατροπή και κατάφερε να κερδίσει 3-1 τον Μεντβέντεφ, σε ένα αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 55 λεπτά, με τον ίδιο να προκρίνεται στον τελικό της Κυριακής (14/07/24).

Πλέον ο 21χρονος αθλητής θα περιμένει να μάθει ποιος εκ των Λορέντσο Μουσέτι – Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ο αντίπαλος του, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει τον τίτλο.

Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Αλκαράθ απέναντι στον Μεντβέντεφ, ο οποίος πλέον προηγείται με 5-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι η Εύα Ασδεράκη ήταν chair umpire και μάλιστα δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον Μεντβέντεφ, ο οποίος στη συνέχεια δέχτηκε warning.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις