Site icon NewsIT

Μετεγγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό! “Κλείνει” τρεις παίκτες

19.12.2015 | 11:58
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εξετάσει αρκετά καλά το ρόστερ του Παναθηναϊκού και έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, σε τρεις προσθήκες στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πρώτος στόχος του “τριφυλλιού” είναι ως γνωστόν ο Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου. Η υπόθεση του Καμερουνέζου επιθετικού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει περίπου 200.000 ευρώ και ενδεχομένως έμψυχα ανταλλάγματα.

Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός δημιουργικού μέσου. Ο Στραματσόνι δεν εμπιστεύεται τόσο τον Μαρινάκη όσο και τον Βέμερ για την δεξιά πτέρυγα, καθώς ούτε τους Λουντ – Νίνη για το κέντρο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ρίξει… δίχτυα στην Ιταλία και εξετάζει για το άκρο της άμυνας τον 21χρονο Σενεγαλέζο Ιμπραΐμα Εμπαγέ της Μπολόνια και για το κέντρο τον 22χρονος Ιταλό συμπαίκτη του Λορέντζο Κρισετίγκ. Τέλος, δεδομένο θεωρείται πως αν φύγει ο Καρέλης, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version