Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μίκαελ Σουμάχερ: Νέα αποκάλυψη για το τεράστιο κόστος της θεραπείας του

Μίκαελ Σουμάχερ: Νέα αποκάλυψη για το τεράστιο κόστος της θεραπείας του
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο θρύλος της Ferrari και εφτάκις πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ εμφανίζεται να συνεχίζει τη “μάχη” του για να επανέλθει από το τραγικό δυστύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, με το κόστος για τη θεραπεία του να είναι ιλιγγιώδες.

Ήταν Δεκέμβριος του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί ποτέ, με την κατάσταση της υγείας του να αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.

Το σίγουρο είναι ότι ο ρέκορντμαν της Ferrari και της Formula 1, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα και χρειάζεται ιατρική υποστήριξη, την οποία και του παρέχει η οικογένειά του, παρά το τεράστιο κόστος της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica μάλιστα, το ποσό για τη φροντίδα του Γερμανού παλαίμαχου πιλότου της Formula 1, ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η οικογένεια του Σουμάχερ έχει δημιουργήσει ιδιωτική κλινική στο σπίτι της για τον Μίκαελ, αλλά πλέον η σύζυγός του Κορίνα είναι αναγκασμένοι να πουλήσει ακίνητα από την περιουσία τους, για να συνεχίσει να πληρώνει για την υγεία του, με βάση πάντα το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις