Site icon NewsIT

Μίκαελ Σουμάχερ: Όργιο φημών για την παρουσία του στον γάμο της κόρης του

01.10.2024 | 19:19
ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ Τζίνα-Μαρία παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο (28-29/10/24) στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα, ωστόσο έχει προκληθεί ένα… μυστήριο αναφορικά με την παρουσία του θρυλικού οδηγού της Formula 1 στον γάμο.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε ο γάμος της κόρης του θρύλου της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ Τζίνα-Μαρία, με τον Ίαν Μπέθκε το Σαββατοκύριακο (28-29/10/24) στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, σε μια είδηση που έχει προκαλέσει ένα τεράστιο όργιο φημών, σχετικά με την παρουσία του «Σούμι».

Όπως υποστηρίζει η Bild ο θρυλικός οδηγός της Formula 1 και 7 φορές πρωταθλητής, βρέθηκε στην γαμήλια τελετή, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013, έχει μια πολύ προστατευμένη προσωπική ζωή. Η οικογένεια του Σουμάχερ δεν θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο περισσότερες λεπτομέρειες, αφού ο Γερμανός είχε τραυματιστεί πολύ άσχημα μετά από χτύπημα σε βράχο, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα αφού υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από τότε μέχρι και σήμερα τα πάντα παραμένουν άγνωστα σχετικά με τον Σουμάχερ και την υγεία του, καθώς το μόνο που βγαίνει προς τα έξω είναι φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Bild» οι καλεσμένοι στον γάμο της Τζίνα-Μαρία και του Ίαν Μπέθκε δεν είχαν μαζί τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες από το εσωτερικό της βίλας, την οποία η οικογένεια Σουμάχερ αγόρασε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάπως έτσι κανείς δεν μπορεί να αποδείξει με βεβαιότητα ότι ο Σουμάχερ ήταν παρών στην στιγμή που η κόρη του αντάλλαξε αιώνιους όρκους αγάπης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version