Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Μικρότερη ζημιά για Πρίντεζη! Τι γίνεται με Ολυμπιακό και Εθνική…

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Παρά το γεγονός πως οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν σοβαρό πρόβλημα στο πέλμα, οι εξετάσεις του Γιώργου Πρίντεζη ήταν ενθαρρυντικές…

Ο Πρίντεζης έχει υποστεί μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα και όχι ρήξη, κάτι που απαιτεί θεραπεία και ξεκούραση για τουλάχιστον δέκα μέρες.

Η απουσία του από τον τέταρτο τελικό (είτε γίνει την Κυριακή, είτε την Δευτέρα όπως ακούγεται) θεωρείται δεδομένη. Πιθανότατα, ο Έλληνας διεθνή θα χάσει και τον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, εφόσον υπάρξει τέτοιος, εκτός εάν σφίξει τα δόντια και αγωνιστεί.

Απ’ την μεριά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε με ενημέρωσή της τη διάγνωση για τον τραυματισμό του 31χρονου φόργουορντ προσθέτοντας πως θα αρχίσει άμεσα εντατικές θεραπείας προκειμένου να προλάβει τον πέμπτο τελικό, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Όσον αφορά την Εθνική και το Προολυμπιακό τουρνουά, ο Πρίντεζης είναι πολύ δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη, αφού θα πρέπει να ξεκουραστεί αρκετά το καλοκαίρι, για να μην επανέλθει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε χειρότερη μορφή, κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την καριέρα του… 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League Σκρατς 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε