Αθλητικά

Μίλαν – Λάτσιο 2-0: Νίκη Champions League και αγωνία για Λεάο

Η Μίλαν επικράτησε της Λάτσιο με 2-0 και ξαναμπήκε στην πρώτη τετράδα της Serie A, ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Ραφαέλ Λέο, λίγο πριν τα ημιτελικά του Champions League με την Ίντερ.

Η Μίλαν επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Serie A που οδηγεί στο Champions League, ωστόσο είδε τον Ραφαέλ Λεάο να αποχωρεί στο 11′ με μυικό τραυματισμό, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό Champions League με αντίπαλο την Ίντερ.

Οι ροσονέρι άνοιξαν το σκορ με τον Ισμαέλ Μπενασέρ στο 17′, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα, Ιβάν Προβεντέλ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τεό Ερναντέζ έκανε με σουτ το 2-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα