Site icon NewsIT

Μίλαν: Ο πιτσιρικάς που έκλαιγε στο 0-2 της Τορίνο στο «Σαν Σίρο» και πανηγύρισε έξαλλα το 2-2 των «ροσονέρι» στο 90+5′

18.08.2024 | 11:29
Μίλαν: Ο πιτσιρικάς που έκλαιγε στο 0-2 της Τορίνο στο «Σαν Σίρο» και πανηγύρισε έξαλλα το 2-2 των «ροσονέρι» στο 90+5′

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων για τον πιτσιρικά φίλο της Μίλαν, που είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 μέσα στο “Σαν Σίρο” από την Τορίνο και τελικά να “σώσει” το βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A.

Μέσα σε επτά λεπτά, από το 89΄ έως το 96΄, η Μίλαν πέτυχε δύο γκολ, ισοφάρισε σε 2-2 την Τορίνο και απέφυγε μία εντός έδρας… γκέλα στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στη Serie A, κάνοντας έτσι τους φίλους της -και ένα συγκεκριμένο πιτσιρικά- να πανηγυρίσουν στο φινάλε του αγώνα.

Το αυτογκόλ του Τιαό στο 30′ επέτρεψε στην Τορίνο να προηγηθεί, για να κάνει το 2-0 στο 68 ο Σαπάτα, με την τηλεοπτική κάμερα να εστιάζει σε ένα πιτσιρικά στις εξέδρες του “Σαν Σίρο” και να τον δείχνει δακρυσμένο.

Στο 90΄ ο Μοράτα μείωσε σε 2-1 για τους «ροσονέρι» κι εκεί που όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα έμπαινε με το… αριστερό στη νέα αγωνιστική περίοδο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Ελβετός επιθετικός Νοά Οκαφόρ, στο 90+6′ βρήκε δίχτυα και χάρισε τον έναν βαθμό στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο τηλεοπτικός φακός γύρισε και πάλι στην εξέδρα και έδειξε -αυτή το φορά- τον πιτσιρικά να πανηγυρίζει έξαλλα, ανακουφισμένος από την τροπή που πήρε το ματς στο φινάλε του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version