Site icon NewsIT

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ 4-0, Τσέλσι Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 για το Champions League

03.11.2022 | 00:05
Μίλαν – Σάλτσμπουργκ 4-0, Τσέλσι Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 για το Champions League

Soccer Football - Champions League - Group E - AC Milan v FC Salzburg - San Siro, Milan, Italy - November 2, 2022 AC Milan's Olivier Giroud celebrates scoring their first goal REUTERS/Daniele Mascolo

Η Μίλαν ήταν καταιγιστική και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού με δυο γκολ και δυο ασίστ υπερκέρασε το εμπόδιο της Σάλτσμπουγκ και συνεχίζει στους 16 του Champions League. Νίκη με ανατροπή για Τσέλσι που άφησε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Μίλαν μπήκε ως φαβορί στην αναμέτρηση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Σάλτσμπουργκ να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Γι αυτό φρόντισε ο Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ανοίγοντας το σκορ στο 14΄, ενώ στο 46΄μοίρασε ασίστ στον Κρούνιτς για το 2-0. 

Η παράσταση για τον Γάλλο επιθετικό είχε και συνέχεια ο οποίος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 57′, ενώ το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μεσίας με εξαιρετικό τελείωμα μετά από πάσα του Ζιρού.

Η ομάδα του Πιόλι έτσι έγινε η 16η ομάδα που θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση του Champions League, παίρνοντας την νοκ άουτ πρόκριση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από εννέα χρόνια.

Στο άλλο παιχνίδι μπορεί η Τσέλσι να ήταν αδιάφορη παρόλα αυτά επικράτησε της Ντιαναμό Ζάγκρεμπ με 2-1 στο Στάμφορτντ Μπρίτζ αφήνοντας παράλληλα εκτός τους Κροάτες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Πέτκοβιτς, με τη χαρά τους να μην κρατάει πολύ, αφού ο Στέρλινγκ ισοφάρισε σε 1-1, και ο Ζακάρια λίγο αργότερα έκανε την απόλυτη ανατροπή για τους Λονδρέζους οι οποίοι τερμάτισαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου. 

Τα αποτελέσματα:
Μίλαν-Ζάλτσμπουργκ 4-0
Τσέλσι-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version