Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Μίλαν – Τσέλσι 0-2, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ 1-1 για το Champions League

Μίλαν – Τσέλσι 0-2, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ 1-1 για το Champions League
Reuters

Η Τσέλσι δεν άφησε για ένα ακόμα παιχνίδι κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Μίλαν, επικρατώντας στο Σαν Σίρο με 2-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρωτιά 5ο όμιλο του Champions League, ενώ έβαλαν σε περιπέτειες τους ”ροσονέρι”. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Σάλτσμπουργκ, ένα αποτέλεσμα που έφερε χαμόγελα στο Μιλάνο.

Η Τσέλσι φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα της Μίλαν στο Champions League, με την ομάδα του Πότερ να φτάνει σε μια νίκη που την εδραιώνει στη κορυφή του ομίλου, ενώ αντίθετα η Μίλαν είναι στη τρίτη θέση με την ευρωπαίκή της πορεία να βρίσκεται σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Πιόλι όταν στο 25′ βρέθηκε πίσω στο σκορ πέναλτι του Ζορζίνιο, σε μια φάση μάλιστα που η Μίλαν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τομόρι.

Οι ”μπλε” μετά από αυτή την εξέλιξη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ομπαμεγιάνγκ να κλειδώνει τη νίκη και όπως όλα δείχνουν την πρόκριση στο 34ο λεπτό με κοντινό σουτ.

Για τον ίδιο όμιλο η Σάλτστσμπουργκ μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει τη Ντιαναμό Ζάγκρεμπ αλλά παραμένει να είναι στη δεύτερη θέση έχοντας ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ με  τον Νίκολας Ζάιβαλντ στο 12ο λεπτό, αλλά οι Κροάτες ήταν ανώτερη, κάτι που αποτυπώθηκε έμπρακτα στο 40ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς κρατώντας τους ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα
Μίλαν-Τσέλσι 0-2
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ζάλτσμπουργκ 1-1


Η βαθμολογία
1.Τσέλσι 7 (6-2)
2.Ζάλτσμπουργκ 6 (4-3)
3.Μίλαν 4 (4-7)
4.Ντινάμο Ζάγκρεμπ 4 (3-5)


Η επόμενη αγωνιστική (25/10)
Ζάλτσμπουργκ-Τσέλσι
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μίλαν

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις