Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα θα αφήσω το μήκος»

14.09.2024 | 11:58
Μίλτος Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα θα αφήσω το μήκος»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή του στις αλλαγές που εξετάζονται στο άλμα εις μήκος και μετά το Diamond League στις Βρυξέλλες, ξεκαθάρισε ξανά ότι θα αφήσει το άθλημα αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα.

Στο Diamond League των Βρυξελλών, ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε στην τρίτη θέση, με άλμα στα 8 μέτρα και 15 εκατοστά, με τον Εχάμερ να τον περνάει για ένα εκατοστό, στο τελευταίο άλμα και τον Γκέιλ να παίρνει τη νίκη με άλμα στα 8,28 μέτρα.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο και του Παρισιού, σχολίασε λίγο μετά τον αγώνα του, αλλά και όσα γίνονται εκτός στίβου για το άλμα εις μήκος: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν. Από την άλλη, ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων.

Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα οπότε και θα αφήσω το μήκος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version