Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφουν τη Δευτέρα στην Ελλάδα

09.08.2024 | 15:13
Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφουν τη Δευτέρα στην Ελλάδα

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τη Δευτέρα (12/8) θα φτάσει στην Αθήνα η εθνική μας ομάδα στίβου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πραγματοποίησε εξαιρετικές παρουσίες, έχοντας εξασφαλίσει ένα χρυσό μετάλλιο στο μήκος με τον Μίλτο Τεντόγλου και ένα χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο στίβος πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 κι έπειτα με δύο μετάλλια στην κατοχή του, το χρυσό με τον Μίλτο Τεντόγλου και το ασημένιο με τον Εμμανουήλ Καραλή και επτά συμμετοχές σε τελικούς. Η τελευταία ελληνική παρουσία στη διοργάνωση είναι της Ελίνας Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού (Σάββατο 10/8).

Οι αθλητές που έρχονται τη Δευτέρα το βράδυ είναι οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Σταματία Σκαρβέλη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, Ελίνα Τζένγκο οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Γιώργος Μποτσκαριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, η φυσικοθεραπεύτρια Ελισσάβετ Αναστασάκη και φυσικά η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που βρίσκεται στο Παρίσι από την πρώτη αγωνιστική ημέρα του στίβου και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Ο ΣΕΓΑΣ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του “Ελ. Βενιζέλος” αμέσως μετά την άφιξη της πτήσης της Aegean από Παρίσι που αναμένεται να προσγειωθεί στις 17:10.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version