Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής ξεκινούν προετοιμασία για το Diamond League

14.08.2024 | 13:57
Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής ξεκινούν προετοιμασία για το Diamond League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής ξεκινούν την προετοιμασία τους για το μίτινγκ της σειράς Diamond League που θα γίνει στη Λοζάνη, με αμφότερους να στοχεύουν στην κατάκτηση μεταλλίου.

Η λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων σηματοδοτεί το τέλος της σεζόν για τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, αυτό όμως δεν ισχύει για τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, όπως τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή. Ο χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι επέστρεψαν άμεσα στις προπονήσεις, καθώς στις 22 Αυγούστου θα είναι παρόντες στο μίτινγκ της σειράς Diamond League στη Λοζάνη.

Ο Καραλής μάλιστα  θα συνεχίσει στις 25/8 στον αντίστοιχο αγώνα της Σιλεσίας, στην Πολωνία, ενώ ενδέχεται να αγωνιστεί και στο Ζάγκρεμπ, στις 8/9. Από την πλευρά του ο Τεντόγλου μετά τη Λοζάνη, θα αγωνιστεί και στο Diamond League της Ζυρίχης, στις 5/9.

Τόσο ο Τεντόγλου, όσο και ο Καραλής, θα κλείσουν τη σεζόν τους στις Βρυξέλλες, όπου το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα μετάσχουν στον τελικό του Diamond League.

Με τη σειρά τους, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο ταξιδεύουν στη Γερμανία, αλλά με διαφορετικούς προορισμούς. Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού θα αγωνιστεί την Παρασκευή (16/8) στο μίτινγκ ρίψεων στην πόλη Τουμ, ενώ η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα μετάσχει το Σάββατο (17/8) σε αγώνα στην πόλη Γιόγκριμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version