Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησαν μαζί για το Παρίσι με στόχο την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησαν μαζί για το Παρίσι με στόχο την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχώρησαν μαζί για το Παρίσι, όπου θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Το πρωί του Σαββάτου (20/7), ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μία εβδομάδα πριν την τελετή έναρξης στο Παρίσι (26/7, 20:30) και οι Έλληνες αθλητές αρχίζουν σιγά-σιγά να φτάνουν στο Παρίσι και στο κτήριο του Ολυμπιακού Χωριού που θα φιλοξενήσει τη “γαλανόλευκη” αποστολή.

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές μας, Λευτέρης Πετρούνιας και Μίλτος Τεντόγλου, αναχώρησαν μαζί για το Παρίσι, με τον πρώτο να απαθανατίζει τη στιγμή μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

Οι δύο αθλητές αποτελούν τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ελλάδας για την κατάκτηση μεταλλίων. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το απόλυτο φαβορί για το χρυσό στο μήκος, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνας είναι μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στο βάθρο και γιατί όχι στην πρώτη θέση στον τελικό των κρίκων.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις