Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη και ο Στέφανος Ντούσκος έδωσαν το “παρών” στην ετήσια βράβευση του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).
Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό, με χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη και ο Στέφανος Ντούσκος έχουν πλέον και τη δική τους θέση στις ένοπλες δυνάμεις, γεγονός που τους έφερε με τη στολή τους στο ΑΣΑΕΔ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αθλητών, αθλητριών και των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) και των Στρατιωτικών Σχολών που διακρίθηκαν κατά το έτος 2024 καθώς και προσώπων που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον Αθλητισμό των ΕΔ και των ΣΑ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε απολογισμό του έργου του ΑΣΑΕΔ έτους 2024, χαιρετισμό του κ. Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και απονομή βραβείων.
Στην τελετή, που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) του ΓΕΕΘΑ και πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), παραβρέθηκαν επίσης:
● Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στέφανος Γκίκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
● Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπιακών Ιδεωδών κ. Βασιλική Μιλούση, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής.
● Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ.
● Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς.
● Ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη.
● Ο Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας Ταξίαρχος (Ι) Δημοσθένης Ντόλας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.
● Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος (ΠΣ) Γεώργιος Μαρκουλάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Αντιστράτηγου (ΠΣ) Θεόδωρου Βάγια.
● Ο Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής (ΓΑΔΑ) Ταξίαρχος Γεώργιος Χαλυβόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου.
● Ο Βοηθός Διευθυντή Κλάδου Γ΄ του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ.) Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Ευστράτιος Δρακούλης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη.
● Ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, αντιπροσωπείες των Κλάδων των ΕΔ και των ΣΑ καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.
Η Τάνια Κεραμυδά 4η Παραολυμπιακής τον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F56
O Μιχάλης Καψής, παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Εθνικής ποδοσφαίρου και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μάλιστα θέλησε να ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες από την παρουσία τους στην εκδήλωση, με Έλληνες αθλητές (Τεντόγλου, Κορακάκη, Ντούσκος) να φορούν τις στολές των εφέδρων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.
Οι τέσσερις αθλητές έχουν κατακτήσει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια για την Ελλάδα.