Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου: Παγκόσμια αποθέωση για το παιδί θαύμα του ελληνικού στίβου

07.08.2024 | 11:11
Μίλτος Τεντόγλου: Παγκόσμια αποθέωση για το παιδί θαύμα του ελληνικού στίβου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, με τον Έλληνα άλτη να κάνει επίδειξη δύναμης στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στου Παρισίου και να γνωρίζει την αποθέωση από τον παγκόσμιο αθλητισμό.

Ο… ιπτάμενος Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το 2ο χρυσό του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά το Τόκιο σειρά είχε το Παρίσι. Με αυτό τον τρόπο ο αθλητή του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να δώσει στη χώρα μας το 7ο μετάλλιο στη φετινή Ολυμπιάδα και πρώτο χρυσό, με τις επιδόσεις του να είναι ασυναγώνιστες.

Τα κατορθώματα του στον στίβο δεν έμειναν ασχολίαστα, καθώς η Παγκόσμια ομοσπονδία και όχι μόνο, έχουν κάνει αποθεωτικές αναρτήσεις για τον σπουδαίο αθλητή, ο οποίος εξελίσσεται σε φαινόμενο.

Aυτοκρατορικός, Tεντόγλου airlines, ασταμάτητος, ήταν μερικά από τα σχόλια που έγιναν για τον χρυσό ολυμπιονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί ακόμα να μην πήρε το χρυσό μετάλλιο, καθώς η απονομή δεν έγινε την ημέρα του αγώνα, αλλά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (7/08/24) το απόγευμα, ωστόσο κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό χωριό, ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση από τα μέλη και τους ανθρώπους της ελληνικής αποστολής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και 7ο συνολικά, με τα υπόλοιπα 6 να είναι το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στα 200μ. ύπτιο, και τα χάλκινα μετάλλια των Καραλή (επί κοντώ), Πετρούνια (κρίκοι), Τσελίδη (τζούντο), Φίτσιου-Κοντού (κωπηλασία) και Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου (κωπηλασία).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version