Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου: Πού θα δείτε τον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης

07.06.2024 | 17:49
Μίλτος Τεντόγλου: Πού θα δείτε τον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 1η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Διαβάστε το κανάλι που θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, αλλά πώς μπορείτε να δείτε την προσπάθειά του, σε live streaming.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο μέρος της δουλειάς του και με άλμα στα 8,14 μ. προκρίθηκε στον αυριανό (08.06.2024, 21.06 ώρα Ελλάδας) τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης προκρίθηκε με την τέταρτη επίδοση του προκριματικού, αφού ο Ελβετός Σίμον Εχάμερ έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του και πέτυχε 8,41 μ. και ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι αγωνιζόμενος στο β΄ γκρουπ «προσγειώθηκε» στα 8,17 μ. και ο Βρετανός Φίντσαμ–Ντιουκς σε 8,18 μέτρα.

Το άλμα του Εχάμερ αποτελεί την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο και του δημιουργεί προοπτικές διάκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδεψε στη Ρώμη με 8,36 μ. και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να φτάσει σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση.

Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤ SPORTS 2 στο ERTFLIX. Φυσικά, θα υπάρξει live ενημέρωση των προσπαθειών του από το Newsit.gr.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version