Site icon NewsIT

Μίλτος Τεντόγλου: Σε γιγαντοοθόνη ο τελικός του Έλληνα πρωταθλητή στα Γρεβενά

05.08.2024 | 16:10
Μίλτος Τεντόγλου: Σε γιγαντοοθόνη ο τελικός του Έλληνα πρωταθλητή στα Γρεβενά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 9η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο δήμος Γρεβενών θα προβάλει τον τελικό του άλματος εις μήκος στον οποίο συμμετέχει και ο Μίλτος Τεντόγλου σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Γιγαντοοθόνη στην κεντρική Πλατεία της πόλης (Πλατεία Αιμιλιανού) θα στήσει το βράδυ της Τρίτης (6/8) ο Δήμος Γρεβενών για την μεγάλη μάχη του Γρεβενιώτη Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου στον κρίσιμο τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, προσκαλώντας και δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Γρεβενιώτες να παρακολουθήσουν μαζί, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, τη προσπάθεια του «Χρυσού Παιδιού» των Γρεβενών και όλης της Ελλάδας, να υπερασπισθεί τον τίτλο του.

Θυμίζουμε ότι, ο μεγάλος τελικός του Μίλτου Τεντόγλου θα ξεκινήσει περίπου στις 21:15 και ήδη από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τρίτης θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος και θα έχει στηθεί η γιγαντοοθόνη.

Στην μεγάλη αυτή στιγμή για τον Μίλτο, τα Γρεβενά και όλη τη χώρα, «συμμετέχουν», τόσο το κτίριο-σύμβολο της πόλης, το Ρολόι επί της Πλατεία Ελευθερίας, όσο και η πρόσοψη του Δημαρχείου. Επί τρεις ημέρες (από τις 4 έως και τις 6 Αυγούστου), θα είναι φωταγωγημένα στα χρώματα της Γαλανόλευκης.

Μία κίνηση συμβολική από τη γενέτειρα πατρίδα προς τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη για υγεία και δύναμη, ώστε να υπερασπισθεί τον τίτλο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version