Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: Θα ήθελα να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι

Μίλτος Τεντόγλου: Θα ήθελα να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι
Eurokinissi

Ο Μίλτος Τεντόγλου πηγαίνει με αυτοπεποίθηση νικητή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης (7 έως τις 12 Ιουνίου 2024), κοιτάζοντας παράλληλα και στην κορυφή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι.

“Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά. Σωματικά είμαι άψογα. Έχω πάει τέλεια στις προπονήσεις μου τις τελευταίες ημέρες. Χθες έκανα μια από τις καλύτερες προπονήσεις που έχω κάνει. Πάω στο Ευρωπαϊκό με αυτοπεποίθηση και όρεξη να αγωνιστώ και να κάνω κάτι καλό” τόνισε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας για την προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, τονίζοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει και να κάνει και μια πολύ καλή επίδοση”.

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι συγκεντρωμένος στη διοργάνωση της Ρώμης, αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου πλησιάζουν, ο Έλληνας “αστέρας” του μήκους ανέφερε: “Θα είμαι συγκεντρωμένος εκεί (σ.σ. στη Ρώμη). Το Παρίσι είναι άλλος αγώνας. Όταν θα φτάσει θα είναι το μυαλό μου εκεί”.

Τέλος, για τον στόχο που έχει θέσει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι: “Θα ήθελα να ξανακερδίσω αλλά θα είναι δύσκολος αγώνας. Υπάρχουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι, Τζαμαϊκανοί και άλλοι, που είναι πολύ ανταγωνιστικοί, πολύ δυνατοί. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Από τους πιο απρόβλεπτους αγώνες. Είναι μια φορά στα τέσσερα χρόνια και ξέρεις ότι όλοι πάνε εκεί για να τα δώσουν όλα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει.”.

Να θυμίσουμε ότι ο προκριματικός του μήκους του Μίλτου Τεντόγλου στη Ρώμη είναι προγραμματισμένος την πρώτη μέρα της διοργάνωσης (7 Ιουνίου) στις 13.55 και ο τελικός την επόμενη ημέρα στις 21:06 ώρα Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις