Τετάρτη, 7 Αυγ.
28oC Αθήνα

Μήνυμα μίσους σε Ντουράντ! “”Δεν σου δώσαμε ένα σετ αρχ@@@…” (VIDEO)

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Η απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να εγκαταλείψει τους Θάντερ για τους Γουόριορς, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας της Οκλαχόμα.

Ένας οπαδός πήγε έξω από το σπίτι του 27χρονου φόργουορντ -το οποίο εμφανίζεται να είναι προς πώληση- παράτησε στο κατώφλι του τις φανέλες του και έγραψε στην πινακίδα “Πωλείται από δειλό”.

Στην συνέχεια -μπροστά στην κάμερα- έβγαλε τα συναισθήματα του, με λόγια αγανάκτησης και μίσους προς τον Ντουράντ.

“Σήμερα είναι μια λυπηρή μέρα για την πόλη μας, για έναν αθλητή που αγάπησε και εκτίμησε όσο κανέναν άλλο. Τον καλωσορίσαμε εδώ και του δώσαμε την ιδιωτικότητα που δεν θα μπορούσε να ζητήσει κανένας άλλος σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Του δώσαμε μια ομάδα και παίκτες που κανένας άλλος παίκτης του δικού του διαμετρήματος δεν θα είχε ποτέ. Αυτή η ομάδα σού πρόσφερε τα πάντα. Το μόνο που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε ήταν η καρδιά πρωταθλητή και ένα σετ αρχ@@@. Γι’ αυτό έφυγες KD, σου λέμε αντίο και δεν καίμε τις φανέλες σου, αλλά τις αφήνουμε στο κατώφλι σου. Ήσουν στο 3-1 στη σειρά (σ.σ. με τους Γουόριορς) και θα μπορούσες να έχεις πάρει την πρόκριση, αλλά πνίγηκες. Δεν έχεις καρδιά πρωταθλητή. Αντίο KD”, ανέφερε ο οπαδός.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε