Site icon NewsIT

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: «Υπήρχαν συγκρούσεις με τον πατέρα του – Τον έδερναν μικρό στο σχολείο»

18.09.2024 | 13:14
Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: «Υπήρχαν συγκρούσεις με τον πατέρα του – Τον έδερναν μικρό στο σχολείο»

Paris 2024 Olympics - Tennis - Men's Singles First Round - Roland-Garros Stadium, Paris, France - July 28, 2024. Stefanos Tsitsipas of Greece arrives for his first round match against Zizou Bergs of Belgium. REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Αποστόλη, μίλησε σε εκπομπή του ANT1 για τα παιδικά χρόνια του γιου της και τις σχέσεις του με τον πατέρα του Απόστολο και τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σταμάτησε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Απόστολο Τσιτσιπά και η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, αποκάλυψε ότι υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά σε προσωπικό επίπεδο παραμένουν δεμένη οικογένεια. Η Τζούλια Αποστόλη αναφέρθηκε επίσης και στην Πάουλα Μπαντόσα, υποστηρίζοντας ότι η ίδια έπαιξε ρόλο στην επανασύνδεση του ζευγαριού.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Για τα παιδικά χρόνια του Στέφανου Τσιτσιπά: “Ήταν από τριών χρόνων εδώ, έπαιζε και ποδόσφαιρο αλλά τελικά αποφάσισε για το τένις και νομίζω ότι ήταν σωστή απόφαση. Ο Στέφανος πήγε και δημοτικό εδώ.

Ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι και πολύ ντροπαλό. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και τα παιδιά που είχε στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι, γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα.

Υπήρχαν δύο – τρία παιδιά στην τάξη του που τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά. Και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ.

Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. και έχει φτάσει 26 χρόνων, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή που θα τον αποσυντόνιζαν, αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο”.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του: “Είναι επαγγελματίας και παρότι ότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το 2020 που έχασε στο Αμερικανικό Όπεν είπαμε με τον Απόστολο ότι ο Στέφανος πρέπει να αλλάξει προπονητή. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα.

Βέβαια νομίζω ότι ο Απόστολος με τον Στέφανο δεν είχαν τόσο καλή σχέση από τότε. Είχαν συγκρούσεις. Και για αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Δεν το βλέπουμε ως τραγωδία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή ο Απόστολος είχε μπει πολύ βαθιά στη δουλειά του και δεν καταλάβαινε ότι υπάρχει πίεση. Είχε στο μυαλό του μόνο το τένις”.

Για το αν είναι χαρούμενη που ο Στέφανος είναι μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα: “Ο Στέφανος είναι χαρούμενος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν εκείνος είναι χαρούμενος, είμαι χαρούμενη και εγώ. Της είπα μάλιστα ότι μου μοιάζει σε χαρακτήρα. Υπήρξε ένα δύσκολο διάστημα που χώρισαν, αλλά τώρα είναι ερωτευμένοι. Ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και για αυτό τα ξαναβρήκαν”.

Για τα ξεσπάσματα: “Τα ξεσπάσματα είναι το μειονέκτημα του. Δεν τον βοηθάει καθόλου. Υπάρχουν αθλητές που τους βοηθούν τα ξεσπάσματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version