Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει πολλά ακόμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού που στάθηκε στα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Αυτή η εβδομάδα είχε τρία δύσκολα παιχνίδια αλλά αν δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση από πλευράς των ποδοσφαιριστών δεν θα τα καταφέρναμε.

Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Μέχρι και τη στιγμή του πρώτου γκολ δεν είχαμε χάσει την υπομονή και τον έλεγχο. Το πλάνο ήταν να προωθηθεί από δεξιά ο Κάμπελ και να παίξει ένας εναντίον ενός τον Λίνο. Το πλάνο βγήκε και κερδίσαμε. Μετά το γκολ του Σαβιόλα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Κάμπελ».

Για το +6:

«Μου δίνει χαρά η διαφορά των έξι βαθμών. Δεν φοβάμαι καθόλου γιατί σε όλη μου τη ζωή θέλω να κερδίζω, δεν συμβιβάστηκα με τίποτα και κυνηγάω πάντα τη νίκη. Χαίρομαι γιατί και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ίδια νοοτροπία».

Για τον Μήτρογλου:

«Ο Μήτρογλου έχει πολλά προτερήματα και αποφάσισε να τα δουλέψει και να τα βγάλει στο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ίδιο και όχι στον προπονητή. Με όλο το σεβασμό, αλλά δεν είναι παίκτης ελληνικού, αλλά ευρωπαϊκού επιπέδου.

Αλλά και άλλοι παίκτες, όπως ο Σιόβας, ο Μανωλάς, ο Σάμαρης, ο Μανιάτης, -δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον- πέρσι ήταν εντελώς διαφορετικοί ενώ φέτος μας βοηθούν πολύ και δείχνουν καλύτερο πρόσωπο».

Για τα περιθώρια βελτίωσης του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να έχουμε πρόοδο σαν ομάδα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα, ούτε έχουμε προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πολλά να δώσει ακόμα ο Ολυμπιακός».

Για το ποιο από τα τελευταία τρία παιχνίδια, ήταν το καλύτερο του Ολυμιακού:

«Το καθένα από αυτά ήταν καλό για τους δικούς του λόγους. Το τελευταίο για τα πολλά γκολ, ήμασταν αρκετά καλοί με τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως έπρεπε με τη Μπενφίκα. Η ομάδα ξέρει να αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο το κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για αυτό».

Για το ότι μετά το τραπέζι που δήλωσε πως πρέπει να κάνει στον Ρομπέρτο μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Μπενφίκα, πρέπει να πράξει το ίδιο και με άλλους παίκτες:

«Μου βάζουν όλο και περισσότερη δουλειά! Χαίρομαι για τη γυναίκα μου γιατί είναι καλή μαγείρισσα αλλά δεν έχει οκτώ χέρια!».

Ποιο ντέρμπι; Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ


Στέφενς: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε