Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μίχαελ Σουμάχερ: Πρώην φύλακας της οικογένειας ο «εγκέφαλος» πίσω από την υπόθεση εκβιασμού τους με φωτογραφίες

Μίχαελ Σουμάχερ: Πρώην φύλακας της οικογένειας ο «εγκέφαλος» πίσω από την υπόθεση εκβιασμού τους με φωτογραφίες
ΑΠΕ

Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ βρέθηκε αντιμέτωπη με εκβιαστές το προηγούμενο διάστημα και πλέον βγαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και γύρω από τις συλλήψεις που έχουν γίνει.

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου η αστυνομία στη Γερμανία συνέλαβε δυο άνδρες από το Βούπερταλ (έναν 53χρονο και τον 30χρονο γιος του) για απόπειρα εκβίασης της οικογένειας του Μίχαελ Σουμάχερ.

Οι δύο άνδρες φέρονται να πλησίασαν συνεργάτες της οικογένειας Σουμάχερ και να ζήτησαν ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν έγγραφα που είχαν στην κατοχή τους και η οικογένεια δεν θα ήθελε να δουν το φως της δημοσιότητας.

Για να πείσουν την οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ, ότι η απειλή τους ήταν σοβαρή, απέστειλαν μερικά από τα έγγραφα που είχαν στην κατοχή τους (δεν είχε γίνει όμως τότε γνωστό, τι περιείχαν).

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση από τα γερμανικά ΜΜΕ, η αστυνομία συνέλαβε και τον φερόμενο ως “εγκέφαλο” σε αυτή την απόπειρα εκβιασμού της οικογένειας Σουμάχερ. Όπως αναφέρεται από την εισαγγελία του Βούπερταλ, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 52χρονος άνδρας που εργάστηκε ως φύλακας για την οικογένεια του θρύλου της Formula 1.

Παράλληλα, ανώτερος εισαγγελέας στο Βούπερταλ επιβεβαίωσε στα γερμανικά Μέσα ότι στην κατοχή του συγκεκριμένου άνδρα (σ.σ. στο διαμέρισμά του) βρέθηκαν φωτογραφίες που σχετίζονται με την προσωπική ζωή της οικογένειας Σουμάχερ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το από πού πήραν τις φωτογραφίες οι δύο -άνδρες, η αστυνομία κατάφερε να τακτοποιήσει τον τρίτο ύποπτο, ο οποίος τώρα έχει συλληφθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις