Site icon NewsIT

Μιχάλης Κατσούρης: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του

03.08.2024 | 17:30
Μιχάλης Κατσούρης: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του

ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Το πρωί του Σαββάτου (3/08/24) τελέστηκε το μνημόσυνο του Μιχάλη Κατσούρη, του φίλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο του 2023 με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών. Παράλληλα η Ένωση έκανε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του, με τους «κιτρινόμαυρους» να αποδίδουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του 29χρονου φιλάθλου.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο μάλιστα να παίρνει τον λόγο αναφέροντας πως ο Μιχάλης Κατσούρης αποτελεί σύμβολο για την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Μάλιστα κάτω από έντονη συγκίνηση αποκαλύφθηκε και η προτομή του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης, στο σημείο που ο ίδιος πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του.

Όπως είναι λογικό πέρα από την οικογένεια και τους συγγενείς του Μιχάλη Κατσούρη, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο μνημόσυνο.

 
 

Αξίζει να σημειωθεί πως η πεζογέφυρα μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP Arena» έχει πάρει το όνομα Μιχάλης Κατσούρης, μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version