Site icon NewsIT

Μονεμβασιώτης: Ο Ηρακλής εάν δεν ανέβει στον πρώτο χρόνο, θα ανέβει στον δεύτερο, με πήρε τηλέφωνο με αγωνία ο Ρέμος

23.07.2024 | 20:01
Μονεμβασιώτης: Ο Ηρακλής εάν δεν ανέβει στον πρώτο χρόνο, θα ανέβει στον δεύτερο, με πήρε τηλέφωνο με αγωνία ο Ρέμος

ΗΡΑΚΛΗΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης άνοιξε τα χαρτιά του για τη νέα εποχή στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής άλλαξε σελίδα, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να αναλαμβάνει την ομάδα και να είναι έτοιμος να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πώς οι Φούρνοι Βενέτη θα τοποθετηθούν δίπλα στο όνομα του Ηρακλή, έθεσε τους στόχους της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γνωστό φίλο του Γηραιού, Αντώνη Ρέμο.

«Ο κ. Ευγενίου μου ζήτησε 1 εκατ. ευρώ (για να δώσει την ομάδα). Εμείς είπαμε θα τον βοηθήσουμε με μία χορηγία 150.000 και μετά 600.000 ευρώ που θα τα δώσουμε σε δόσεις σε 4 χρόνια. Το δέχθηκε, έκανε τη δουλειά του και μετά μας έλεγε άλλα. Δεν θα πω τα άλλα γιατί έχουμε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Εμείς του θέσαμε 3 προϋποθέσεις. Την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, την αδειοδότηση και να μην χρωστάει τίποτα. Ήρθαμε και βρήκαμε ακριβώς το αντίθετο. Είχε (και) την απαίτηση να τον πληρώσουμε.

Θα σας πω ένα πλάνο διάσωσης. Το πρώτο που ζητάμε είναι ενότητα. Να έχουμε μία ηρεμία για να βγάλουμε το κεφάλι από τα λασπόνερα. Το 2ο είναι ένα πλάνο εξυγίανσης που θα τηρηθεί ευλαβικά και από εμάς και από τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.

Η ομάδα κουτσά στραβά θα ανέβει. Εάν δεν ανέβει στον 1ο χρόνο, θα ανέβει στο 2ο. Εμείς πρέπει να δείξουμε εκτόπισμα. Ότι είμαστε μία από τις 6 μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να μην μπει στο γήπεδο τζάμπα ούτε ένας φίλαθλος. Το 3ο θέλει υπομονή και πίστη. Και το 4ο να αποκαστήσουμε ένα μέρος της ιστορίας της ομάδας.

Ξέρω ότι η ομάδα έχει κάνει πολλά λάθη. Έφυγαν στεναχωρημένοι άνθρωποι σαν τον Μυτιληναίο και τον Χατζηπαναγή. Εάν ο Μυτιληναίος ήταν κοντά στον Ηρακλή η ομάδα θα ήταν εφάμιλλη με αυτές του ΠΟΚ. Το ίδιο και με τον Ρέμο. Με πήρε τηλέφωνο με αγωνία για το τι γίνεται με τον Ηρακλή. Έχασε εκατομμύρια και τον βρίζανε.

Για αυτό ιδρύουμε μία επιτροπή συσπείρωσης των δυνάμεων του Ηρακλή που θα έχει σαν στόχο την ενότητα και την αποκατάσταση της ιστορίας. Η ομάδα φέτος δεν είχε φόρμες. Μοιράστηκαν οι παίκτες στο μέσον της χρονιάς. Η ομάδα είναι καμμένη γη. Επιστρέφουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Οφρυδόπουλος

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ανακοινώθηκε πως ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή.

Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Μανόλο Σαλβαδόρ, τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Ηλίας Παπαθανασίου και βοηθός προπονητή ο Λευτέρης Βελέντζας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Αριστοτέλης Περράκης, Α’ Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Ταρνανάς, Β’ Αντιπρόεδρος η Έλλη Περράκη και μέλη τους οι Γιώργος Δημητριάδης και Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version