Site icon NewsIT

Μόντριτς: Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα καλός

25.06.2024 | 11:52
Μόντριτς: Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα καλός

Soccer Football - Euro 2024 - Group B - Croatia v Italy - Leipzig Stadium, Leipzig, Germany - June 24, 2024 Croatia's Luka Modric looks dejected after the match REUTERS/Lisi Niesner

Ο Λούκα Μόντριτς δεν μπορούσε να πιστέψει το γκολ που δέχτηκε η Κροατία στο 90+8′ από τον Τζακάνι και τόνισε πως το ποδόσφαιρο ήταν πολύ σκληρό και ανελέητο απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η Κροατία του Λούκα Μόντριτς είχε αγκαλιάσει την πρόκριση στους “16” του Euro 2024, ωστόσο ο Τζακάνι πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 90+8, έγραψε το τελικό 1-1 και έστειλε την Ιταλία στα νοκ άουτ και τους Κροάτες μάλλον σπίτι τους.

Αυτό ήταν λογικά το τελευταίο παιχνίδι του Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Κροατίας, με τον Κροάτη σταρ να είναι απαρηγόρητος μετά το φινάλε του αγώνα με τους Ιταλούς.

“Το ποδόσφαιρο ήταν απόψε σκληρό και ανελέητο κόντρα στην Κροατία. Όπως και με την Αλβανία αν αναλογιστεί κάποιος ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, δεχτήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές σου δίνει πολύ μεγάλη τύχη και άλλες πολύ μεγάλη θλίψη. Όπως είπα πριν, είναι άδικο”, τόνισε στις δηλώσεις του ο Μόντριτς, και πρόσθεσε:

“Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν είναι πάντα δίκαιος αλλά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το πώς υπερασπιστήκαμε τα εθνικά χρώματά μας.

Αν ήταν το πιο άτυχο ματς στην καριέρα μου; Είναι δύσκολο να “κερδίσεις” το ματς απέναντι στην Τουρκία το 2008, ίσως όμως αυτό να το πλησιάζει. Σίγουρα αυτή είναι μία θλιβερή ημέρα για μας και για το κροατικό έθνος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version